گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
پنتاگون هشدار داد؛

پایگاه های نظامی آمریکا ایمنی کافی ندارند

پنتاگون در گزارشی به کنگره آمریکا هشدار داده بسیاری از پایگاه‌های نظامی این کشور برابر تغییرات اقلیمی آسیب پذیرند
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 22
کد خبر: ۳۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به تازگی هشدار داده که پایگاه‌های نظامی این کشور برابر سیل، خشکسالی و آتش سوزی منابع طبیعی آسیب پذیرند.

به نوشته وبگاه «یوراسیا» پنتاگون هشدار داده که به خاطر تغییرات اقلیمی حتی پرتاب موشک‌ها و راکت‌ها با اخلال مواجه شده است.

مقام‌های ارشد نظامی آمریکا که هفته گذشته گزارش خود را به کنگره تحویل داده، اعلام کرده است که تغییرات اقلیمی «معضل امنیت ملی با تاثیرات بالقوه» بر انجام ماموریت‌های نظامی آمریکا است.

پنتاگون در این گزارش افزوده که حدود دو سوم از 79 تاسیسات نظامی با «اولویت نخست» برابر سیل نیمی مقابل آتش‌سوزی ها و بیش از نیمی برابر خشکسالی آسیب پذیرند و اثر تغییرات آب و هوایی نه تنها باعث تضعیف آموزش نیروهای نظامی و آزمایش سلاح می‌شود، بلکه مجبور به صرف هزینه بیشتر در امر تعمیر و نگهداری می‌شود.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در سال 2017 تصمیم به خروج از پیمان تغییرات اقلیمی پاریس گرفت. این اقدام با مخالفت های گسترده اروپا و گروه‌های محیط زیست در آمریکا و خارج از این کشور مواجه شد اما ترامپ با رد خطرات ناشی تغییرات اقلیمی گفت که اعتقادی به آن ندارد.

ترامپ که پیش از این گرمای جهانی را یک دروغ خوانده بود، از جانب رهبران گروه 7 تحت فشار قرار گرفته بود که توافق 2015 پاریش در خصوص از بین بردن انتشار کربن را بپذیرد.

این در حالی است سال گذشته میلادی (مهر سال جاری) به دنبال وقوع تندباد «مایکل» در ایالت فلوریدا، بخش قابل توجهی از جنگنده‌های پیشرفته «اف-22 رپتور» نیروی هوایی آمریکا موجود در پایگاه هوایی فلوریدا آسیب دید.

بر اساس این گزارش، 17 فروند از این جنگنده‌ها در جریان تندباد مایکل خسارت قابل توجه دیده یا نابود شدند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار